top of page

Škrdlovice 2023

Dobrý večer, přinášíme Vám aktualitu ze zakončení tenisové sezóny 2023. Akce se konala tradičně v areálu U Hrocha ve Škrdlovicích. Za což jim moc děkujeme. Při úvodu prezentace jsme se dobrali k číslu 11, 12. Možná se totiž jedná o dokonce 11. nebo 12. ročník zakončení sezóny.

Je to svým způsobem obdivuhodné. Každoročně se na tuto událost těšíme a jsme vždy plni očekávání, kdo se stane vítězem všech anket a ocenění. Tradičně jsme začali událost prezentací ( někdo předtím začal rautem). Prezentace bylo letos svižná, o mikrofon se dělili "spíkři" Leoš Chalupa s Adamem Odvárkou. Adam vystřídal svého otce Davida, který se historicky pojil s touto činností. Poté následovala volná zábava, ujídání dobrot a klábosení o všem možném. Letošního ročníku se zúčastnilo cca přes 100 tenistek, tenistů, členů rodiny a také členů klubu. Z toho máme obrovskou radost! Nyní přejdeme k samotné prezentaci. Jak již bývá zvykem, prvními v pořadí byla družstva.

V roce 2023 reprezentovalo oddíl celkem 8 družstev. Po vyhlášení družstev přišli na řadu "zlatí kanáři." V překladu ocenění jednotlivců. Prvním kanárem byl vyhlášen Kuba Fiala. Kuba si rozhodně kanára zasloužil, podařilo se mu udělat veliký tenisový i žebříčkový posun a historicky poprvé se zapsal do historie Žďárského tenisu jako 25 bodový hráč! Tímto mu gratulujeme za skvělý tenisový rok!

Druhá v pořadí byla Sára Špačková. Bohužel nepřítomna. Vzala ocenění kanára vážně, odletěla do teplých krajin za zaslouženým odpočinkem. Stejně jako Kuba měla Sára vydařený a vydřený rok! 20 velkých bodů, v prví stovce a do 10. místa ve svém ročníku. A to má za sebou první rok mladších žákyň! Co bude následovat?! Sáře gratulujeme a těšíme se na její další progres.

Naším kanárkem se stala Silvinka Mlynářová. Statečná bojovnice, která se ničeho nezalekne. Dařilo se jí letos enormně. Snad co turnaj, to vítězství! Neskutečná forma na mini tenistku. I proto má námluvy z dvou největších "mek" českého tenisu, Prostějova a Sparty Praha. Kam vítr zavane našeho kanárka? Nechme se překvapit! Posíláme gratulace!


Všem třem hráčům gratulujeme, ceníme se vašich výsledků a přejeme Vám mnoho dalších. Je stále co trénovat, poznávat a vyhrávat! Po vyhlášení kanárů přišla na řadu "Škrdlovická losovačka." První ročník soutěže sklidil úspěch. Jednalo se o slosování startovného, přesněji jejich dokladů. Celkem se vybralo skoro ke dvěma stům, což je na první rok super číslo. Úplně historicky prvním výhercem se stal Michal Fiala! Druhým výhercem byl Oliver Kuchař a třetím Jan Mlynář!



Veliká gratulace kluci, využijte své poukazy moudře!


Tímto bychom se s Vámi rozloučili, Škrdlovice se probrali od A do Z, všechno se vydařilo a doufáme, že ve Vám to líbilo, protože Nám rozhodně! S přáním hezkého večera,

Adam Odvárka Tenis Žďár n. S.

bottom of page