top of page

Úspěchy všech kategorií

Nový rok nám běží v plném proudu. S ním také úspěchy našich hráčů a hráček. Za posledních pár dnů se na parádních výsledcích podepsali hráči ze tří kategorií. Hráči baby tenisu, mladších a starších žáků.

O první úspěch se postaral starší žák Tomáš Krška. Tom vyrazil na turnaj do nedalekého Havlíčkova Brodu, kde si připsal dvě první místa! Ve dvouhře si vedl naprosto suverénně, ztratil dokonce pouhých 5 gamů za tři zápasy! Finále odehrál proti svému deblovému parťákovi, Tomovi Veškrnovi (Spartak Jihlava), kterému nedal Náš Tom Krška šanci, finále ovládl výsledkem 6:1, 6:1. Ve čtyrhře se opakoval podobný scénář jako ve dvouhře a Tomášové si poklidně došli pro prvenství ve čtyrhře!






O další famózní výsledky se postarali naši Baby tenisté. Trio Pešek Tobiáš, Mlynář Jan, a Dvořák Matyáš zavítalo na turnaj do Třebíče. Nejlépe si vedl první zmíněný, Tobík Pešek, který obsadil krásné 2. místo! V těsném závěsu skončil na pěkném 4. místě Honzík Mlynář! Kluci si museli poradit se silnou konkurencí 22. dětí, podařilo se jim však úspěšně navázat na tréninkovou píli a dosáhli tíženého výsledku!




O zatím poslední fantastický výsledek se postaral Jakub Fiala. Kuba odehrál skvělý turnaj v Humpolci, kategorie mladších žáků. Podařilo se mu vybojovat 3. místo ve dvouhře a vyhrát turnaj ve čtyřhře s jeho kamarádem Lucasem Mallinosem. V semifinále svedl Kuba dramatickou bitvu (7:6, 4:6, 2:10) , která vyústila v rozhodující super tiebreak. V něm byl lepší 2. nasazený Tomáš Trnka a postoupil tak do finále.





Všem hráčům gratulujeme k parádním výsledkům, přejeme jim mnoho dalších úspěchů a budeme se nadále těšit na další výsledky od všech našich tenistek a tenistů! S přáním úspěšného týdne,

Tenis Žďár

bottom of page