top of page

! Únor, měsíc plný tenisových okamžiků !

Dobrý den, vítáme Vás u další aktuality. Téma je jako vždy tradiční, podíváme se na úspěchy našich hráčů a hráček. A od minulé aktuality jich opět bylo. Nebudeme Vás napínat, půjdeme rovnou na našeho prvního šampióna. V sobotu 17. února se konal turnaj baby tenistů v blízkém Hlinsku. Ze Žďáru dorazilo trio: Dvořák Matyáš, Stehlík Filip a Kuřátková Emma. Celkem se prezentovalo 15 hráčů, především z okolí Hlinska. První jmenovaný, Maty Dvořák, udělal největší krok k úspěchu. Možná by se dalo polemizovat, zda se jednalo o krok, či skok? ! Protože Maty si poradil se všemi soupeři, nedal šanci ani domácím hráčům k lepšímu výsledku a vyhrál tak svůj "první" turnaj v Hlinsku!


Matyáš Dvořák se svým pohárem za skvělé první místo.

__________________________________________________________________________________________ Plynule přecházíme na kategorii ml. žáků, kde se dějí opravdu velké věci! Po úspěšných domácích turnajích se pořádaly turnaje kategorie B. Jak u chlapců, tak dívek. O naprosto fantastický výsledek se postarala Sára Špačková. Turnaj se konal v Havířově, což je samo o sobě vyčerpávající z hlediska dopravy a časové vzdálenosti. Nicméně to Sáru nikterak nerozhodilo a postup v turnaji byl znamenitý. Ve dvouhře se bez ztráty setu dostala do finále, kde se utkala Sára se svoji neoblíbenou soupeřkou Terezkou Vychodilovou. Dobrý herní projev, bojovný výkon. Bohužel to však nestačilo a tak si Sára na vítězství B turnaje musí ještě chvilku počkat. Ale 2. místo ve dvouhře na tomto turnaji je skvělé!!! Aby se jízda turnajem završila do puntíku, skončila Sára se svoji parťačkou ve čtyřhře na krásném 2. místě! A finále bylo výsledkově velmi těsné.


Sára Špačková po finále dvouhry.

__________________________________________________________________________________________

Silvinka Mlynářová vyrazila na turnaj do Brna. Celkově se mini tenistů přihlásilo 27, jednalo se tedy o velký turnaj. A Silvinka nenašla přemožitele a získala tak po druhé svůj titul z okruhu! Skvělý výkon naši mini tenistky.


Silvinka Mlynářová na turnaji mini tenistů - 1. místo. __________________________________________________________________________________________ Gratulujeme všem zmíněným a přejeme jim mnoho úspěchů. -- S přáním pěkného dne, Adam Odvárka


bottom of page