top of page

! Zimní tenisová sezóna ukončena !

Krásné úterý, zdravíme Vás u nové aktuality. Dnes si probereme poslední týdny v zimní sezóně, zhodnotíme se úspěchy našich hráčů a snad i brzy začneme hrát na venkovních kurtech. Každý týden se uskuteční nové, úspěšné momenty a výsledky. Je tedy o čem stále psát a to nám dělá velikou radost. Dnes začneme výsledky z minulého měsíce.

__________________________________________________________________________________________ O fantastický výsledek se postarala Sára Špačková na turnaji kategorie B v Jihlavě. Sára již byla velmi blízko k celkovému vítězství turnaje této kategorie, vždy však chyběl kousek v tíženému vítězství. V Jihlavě vše vypadalo nadějně do finálového utkání, kde se Sára utkala s Denisou Dudlovou ( Hradec Králové, 35 HB). Finálové klání vyústilo v bitvu o královský tiebreak. Po vyhraném druhém setu byly šance pro Sáru velmi dobré. Super tiebreak je vždy o dobrých rozhodnutích, ale také notné dávce sebevědomí a štěstí. ! Sáře finále bohužel těsně uteklo ( 7/10). Druhé místo na turnaji B se ale rozhodně počítá a Sáře patří veliká gratulace !


Ve čtyřhře se podařilo Sáře s Emou Vomelovu dostat také do finále. I zde byl poslední krok nejtěžší a zatím nepokořený. ! Stejně jako ve dvouhře platí, že druhé místo je skvělým výsledek a super zakončením turnaje !



Foto dvouhry i čtyřhry z turnaje B v Jihlavě. __________________________________________________________________________________________ Velmi dobrou herní a především turnajovou formu si drží náš mladší žák Honza Zíta. Měsíc březen tato tvrzení jenom potvrzuje. Z Honzy se stal čtyřarový specialista! Pojďme ale hezky postupně. Těsně prohrané finále dvouhry v Jihlavě odstartovalo sérii tří turnajů s jasnou dominancí ve čtyřhře. 09. března ! BK Jihlava (c) = finále dvouhry, jasné vítězství ve čtyřhře ! , 16. března ! TK Tilia Brno (c) = semifinále dvouhry, vítězství ve čtyřhře ! , 23. března ! Brno - Komín (c) = čtvrtfinále dvouhry, vítězství ve čtyřhře !


Všechny turnaje ve čtyřhře odehrál Honza se svým stálým deblovým parťákem Ivem Jilečkem z Jihlavy a kluci tak vytvořili velmi úspěšný deblový pár!


Veliká gratulace Honzovi za úspěšnou zimní sezónou!

Úspěchy Honzy Zíty ve čtyřhrách.

__________________________________________________________________________________________


O dalším perfektním úspěchu můžeme psát díky Tobiášovi Peškovi. Tobík se prezentoval na turnaj do Havlíčkova Brodu. Ve dvouhře prohrál těsně v supertiebreku ve druhém kole. Za to ve čtyřhře se Tobíkovi zadařilo náramně. ! Skoro v suchém tričku se poradili se všemi dvojicemi a společně s parťákem Lukášem Kovárníkem slavili titul ze čtyřhry!


Vítězové turnaje ve čtyřhře Tobiáš Pešek a Lukáš Kovárník.

__________________________________________________________________________________________

V neposlední řadě je potřeba zmínit úspěch Emmy Kuřátkové na turnaji v Havlíčkově Brodě. Celkově se turnaje zúčastnilo 14 hráčů. ! Emmě se zadařilo a umístila se na skvělém 4. místě !



Emma Kuřátková s pohárem za 4. místo.

__________________________________________________________________________________________

Všem našim hráčům gratulujeme za skvělé výsledky v zimní halové sezóně, gratulujeme k velmi příkladné reprezentaci oddílu! -- S přáním pěkného dne, Adam Odvárka Tenis Žďár


bottom of page