top of page

!Zimní nábor nových tenisových nadějí!

Vážení rodičové, milí tenisté, tenis jako sport v posledních letech stoupá na popularitě. I v našich končinách, zejména u žen. V České Republice máme neuvěřitelných 9 hráček v první světové stovce. Své úspěchy sklízí také tenis ve Žďáře nad Sázavou. A tenis již není jenom letní záležitostí. Zdobí nás moderní areál, 4 nové antukové dvorce, nafukovací hala pro zimní provoz, trenérské kvality a zájem a chuť našich svěřenců o turnaje a tenis jako sport celkově.

! I TY SE MŮŽEŠ PŘIDAT K NAŠEMU TÝMU TENISTŮ !


Dveře jsou otevřené pro všechny kategorie, závodní hráče i nováčky, pro nejmladší děti od čtyř let nebo dospělé, kteří se chtějí zdokonalit. Pro nejmladší děti ( věk 4 - 8 ) připravujeme každoročně tenisovou školičku. Pro mnohé děti se jedná o první setkání s tenisem. S radostí a chutí učíme děti tenisu, pohybu po kurtu, ale také radosti ke sportu. Pro letošní rok také zahajujeme i školičku v zimě. Na hale "Bouchalky" každé úterý od 18.00. Začne se v úterý 7. listopadu. Tak přijďte, pokud Vás školička zaujala a my se na Vás budeme se těšit na prvním společném tréninku.


Školička pod vedením pana trenéra Chalupy.


Trénování volejů, "volantů".

Starší a zkušenější děti mají také možnosti.

Pro Hobby hráče ( věk 9 > 18 ) máme tréninky uzpůsobené ve skupinách, tak aby se těšili jednak na tenis, ale zároveň i na skvělý kolektiv. Který je potřeba, obzvláště v individuálním sportu. A začít můžeš i v zimě od pondělí 6. listopadu. Tréninky jsou 2x týdně na hale "Bouchalky", v pondělí i úterý od 19.00!


Trénink základních úderů: forehandů a backhandů s hráči Hobby.

A když budou děti šikovné, vybereme je k závodním hráčům a mohou si zahrát své první tenisové zápasy v jednotlivcích nebo budou statečně reprezentovat žďárský oddíl v soutěži družstev - kde máme zastoupené všechny kategorie. U nám se máte na co těšit!

Zaujala tě krátká aktualita o tenise ? Neváhej nás kontaktoval na tel. čísle: +420 605 152 000 - Adam Odvárka +420 605 946 178 - Lukáš Čepl nebo na emailu: tenis-zdar@seznam.cz , případně na FB stránkách nebo Instagramu. Rádi Vám poskytneme potřebné informace a stručně zasvětíme do chodu tenisu. -- S pozdravem a přáním hezkého dne,

Adam Odvárka

Tenis Žďár n. S.

bottom of page