top of page

! Předvánoční tenisová nadílka !

Dobrý den, přinášíme Vám aktualitu o dalších tenisových úspěších! Těší nás, že jste i před Vánočními svátky vyrazili na turnaje a že se Vám na nich také dařilo! Společně se podíváme na povedené momenty našich hráčů a hráček! O největší překvapení víkendu se postarala Terezka Tlustá. Jednalo se o její úplně první turnaj v tenisové kariéře a Terce se dařilo náramně. Turnaje v Havlíčkově Brodě se zdají úspěšnou destinací pro naše tenisty, protože Terezka vyhrála celý turnaj! Skončila na prvním místě, poradila si s Havlíčkobrodskou konkurencí na výbornou.



Terezka Tlustá ( uprostřed) na svém prvním turnaji v Havlíčkově Brodě.


__________________________________________________________________________________________


Honza Zíta se rozehrál do super formy. Již právě v Havlíčkově Brodě zaznamenal velmi dobré výsledky ( semifinále dvouhry, finále čtyřhry), kde prohrál oba zápasy těsně v super tiebreaku. Minulý víkend vyrazil na turnaj do Brna. Z pozice nasazené čtyřky měl papírově dobrou pozici, ale v pavouku ho čekala zrádná cesta! První kolo bylo poklidné, poté to však začalo.

Soupeřem byla nasazená jednička, Jakub Přírava, který se také za poslední dobu zlepšil, ale na dobře naladěného Honzíka to nestačilo! Přesvědčivou výhrou 6/4 , 6/2 se posunul do semifinále! Ani zde ho nečekalo nic lehkého. Do cesty se mu postavil další velmi dobrý hráč, David Chylík, nasazená trojka a Honzu tak čekala výzva. Výzva byla pokořena a finále bylo na světě! Honza si s tím poradil skvěle a výsledkem 6/4, 6/3 se dostal do finále dvouhry. Tady narazil na Jakuba Tomka a to se mu už nepodařilo prolomit. Ve finále Honzík prohrál 3/6 , 0/6 a skončil tak na 2. místě ve dvouhře! Na skvělém 2. místě! Druhé místo vybojoval Honza i ve čtyřhře s parťákem Ivem Jilečkem z Jihlavy!


Honzík Zíta a jeho dva poháry za druhá místa z dvouhry & čtyřhry.

__________________________________________________________________________________________


Děkujeme našim hráčům za skvělou reprezentaci oddílu, gratulujeme Vám ke skvělým úspěchům a přejeme Vám mnoho dalších úspěchů!


S přáním poklidného prosince,

Adam Odvárka

Tenis Žďár

bottom of page