top of page

Pohár mládeže JTS

Jihomoravský tenisový svaz před několika dny, jako již tradičně, zveřejnil každoroční výsledkovou tabulku Poháru mládeže JTS. Při loňském vyhodnocení 14. ročníku si žďárský tenis "urval" velmi dobré 13. místo z celkových cca 70 klubů a oddílů. To byl pro tenis ve Žďáře skvělý úspěch. Skoro nikdo nepomýšlel, že by letošní výsledek mohl být ještě lepší. Posunuli jsme o jedno místo vpřed a Žďár nad Sázavou obsadil úžasné 12. místo z celkových 72 klubů a oddílů!




"Na záda nám pohlíží" kluby jako: TC Bajda Kroměříž, TC-MJ Brno, ŽLTC Brno, TJ Start Brno a mnoho dalších. První čtyři zmíněné kluby mají velikou tenisovou historii a jejich hráči vždy dosahovali skvělých výsledků a umístění.

Podle slov Leoše Chalupy máme před sebou veliký kus práce & jasný cíl, protože bychom se rádi vyhoupli na neuvěřitelné 10. místo. Tím by si TJ Žďár nad Sázavou zajistil místo na vyhlášení Zlatého kanára.


Všem děkujeme za podporu, tréninkovou píli a zápasové nasazení, protože toto skvělé umístění je zásluhou Nás všech! S pozdravem a přáním hezkého dne, Tenis Žďár




bottom of page