top of page

! Parádní vstup do nové sezóny !

Dobrý den, dnešní aktualita bude pojednávat o zatím nejlepší formě Jakuba Fialy! Kuba se zatím zúčastnil dvou turnajů a v obou případech si vedl na výbornou. Prvním turnajem byl turnaj kategorie C - 7 v areálu TC Brna. Jednalo se o první turnaj zimní sezóny a tak byl výborně obsazený. Kuba prošel do semifinále, kde narazil na svého neoblíbeného soupeře, Daniela Slámu z TK Tišnova, 35HB a opět se Kubovi nepodařilo nalézt recept na vítězství. Cesta ve dvouhře tak skončila v semifinále. Čtyřhra byla o stupínek lepší, skončil na druhém místě. Ve finále čtyřhry prohráli 2x 3/6.

Semifinalisté dvouhry - zleva Jakub Přívara & Jakub Fiala.



Finalisté čtyřhry - zleva vítězové Jakub Přívara & Oliver Šimek , 2. místo Jakub Fiala & Jakub Tomek.


__________________________________________________________________________________________


Minulý víkend se konal také jeden z prvních turnajů kategorie B. Konkrétně turnaj pořádal tenisový areál LTC Humpolec. Především u turnaje vyšších kategorií, ale samozřejmě i obecně platí, že záleží na losu a také na aktuální formě. Kuba měl o tomto víkendu obojí. Los byl příznivý. V prvním kole svedl zajímavý zápas s Ivem Jilečkem ze Spartaku Jihlava (výhra v super tiebreaku). V dalším kole by narazil Kuba na nasazenou čtyřku. Ten ale zápas vzdal a tak se objevila šance na další úspěch. A ten se dostavil. Relativně hladké vítězství posunulo Kubu do prvního čtvrtfinále na turnajích kategorie "B" . O semifinále si zahrál proti dalšímu překvapivému soupeři, Jakubovi Stalčíkovi ze Slovácka. Solidním výkonem si Kuba šel za svým dosavadním nejlepším úspěchem a po vítězství 6/3 , 6/3 se mu otevřela brána do prvního semifinále na těchto turnajích. V semifinále jízda turnajem skončila. Zápasem dominoval pozdější vítěz celého turnaje, jednička nasazená, Kynčl Jakub ( TK Sparta Praha , 60 HB) a vítězstvím 2x 6/0 ukázal své kvality a to, proč se tak vysoce postavený. Nicméně i přes možná krutý poslední výsledek, cesta turnajem a samotné 3. místo je skvělé a všem nám udělalo obrovskou radost!

3. místo Jakuba Fialy na turnaji B v Humpolci.


Kubovi tímto posíláme veliké gratulace, přejeme mu mnoho štěstí do dalších velkých turnajů! Děkujeme za skvělou representaci žďárského tenisu! Všem našich hráčům přejeme mnoho štěstí a úspěchů v následujících turnajích! Děláte nám radost! -- S přáním úspěšného a zároveň poklidného prosince, Adam Odvárka Tenis Žďár

bottom of page