top of page

Nedělní toulky po úspěších žďárských družstev - 7. díl

Hezké pondělí všem,


s drobným zpožděním vítejte u dalšího pokračovaní sumáře úspěchů a krásných zážitků našich družstev, konkrétně u sedmého dílu.


Sedmý víkend družstev je úspěšně za námi a my se společně můžeme podívat na to, jak se dařilo našim Baby a Mini tenistům? O víkendu proběhla druhá a zároveň poslední pauza pro družstva mladších žáků až po dospělé. Měly se konat okresní přebory ml. žáků a dorostenců. Bohužel jsme se nesešli v dostatečném počtu, aby se mohl turnaj uskutečnit. Přejděme zpět k družstvům. V sobotu sehráli své poslední utkání ve skupině Mini tenisté. Naši Mini tenisté prožívají krásnou sezónu družstev. I ve svém posledním zápase, na půdě TK Třebíč, zvítězili ( 7:1) a podařilo se jim ovládnout svoji skupinu!!

Za výkony bychom chtěli našim "Miníkům" moc pogratulovat a přejeme jim mnoho zdaru ve finálovém turnaji hraném již tradičně ve Znojmě!

Úspěšné kvarteto "Miníků", zleva: Nela Musilová, Filip Stehlík, Matyáš Dvořák, Matěj Tlustý



Neděle bylo z pohledu zápasů o malinko bohatší. Své utkání si odehrála obě družstva Baby tenistů. Baby A vyrazili na zkušenou do Brna. První zápas byl napínavý až do svého konce. Po dvouhrách byl stav na utkání shodný 2:2. Stejný výsledek byl i po čtyřhrách. Aby se stavy nepletly, byl shodný i celkový počet gamů, 25:25! Rozhodoval ta vzájemný zápas jedniček týmů. Sára jednoznačně porazila soupeře a mohli tak slavit vítězství!


Druhé utkání bylo o poznání náročnější. Proti "Áčku" nastoupilo jedno z nejsilnějších družstev v Jihomoravském kraji -> TC - ŽLTC Brno A. Zde se jednoznačně projevily zkušenosti brněnského týmu. Utkání dopadlo 6:0 z pohledu Brna. Baby B přivítali soupeře z HTK Třebíče. Sehráli podobně vyrovnané utkání jako "Áčko", po dvouhrách byl zápas shodně vyrovnaný, povedlo se vyhrát i jednu čtyřhru. Naši hráči mohli slavit vítězství, protože za stavu 3:3 se sčítaly gamy a tam Žďár vyhrál o jeden game v celkovém součtu 25:24! Oběma týmům děkujeme za nasazení a gratulujeme jim ke krásným výsledkům! S přáním úspěšného týdne, Tenis Žďár


bottom of page