top of page

Nedělní toulky po úspěších žďárských družstev - 4. díl

Hezkou neděli všem,


vítejte u dalšího pokračovaní sumáře úspěchů a krásných zážitků našich družstev, konkrétně u čtvrtého dílu.

Čtvrtý víkend družstev je za námi a my se společně můžeme podívat na to, jak se dařilo našim nejmladším tenisovým nadějím v silné konkurenci.


Tento víkend byl z pohledu družstev poměrně hubený, protože mladší žáci až dospělí měli pauzu. O to více jsme se těšili na zápasy našim nejmladších hvězdiček. Sobotní utkání Mini tenistů připomínalo noční bouři z pátku na sobotu. Během chvíle se protočila obě mužstva: HTK Třebíče a SK Tenis Tišnov. Mini tenisté podali zodpovědný výkon a nedali soupeři sebemenší šanci. Obě mužstva odjížděli domů s debaklem 8:0.

Nedělní klání byla o poznání ostřejší! Do Žďáru se zdárně podařilo trefit AGROGERTU Prostějov. V závěsu také přijel náš oblíbený Tišnov. První utkání sehráli naši "Baby tenisté A" proti již zmiňovanému SK Tenis Tišnovu. Cíl byl poměrně jednoduchý. Pokusit se podat minimálně stejný výkon jako proti Zlínu a tím pádem potrápit/ porazit hvězdy z Tišnova. Bohužel! Výsledek 1:5 je příliš krutý. Neodpovídal zdaleka celkovému pojetí hry. Všichni hráči bojovali do posledního míčku a za to jim patří velké díky a uznání! Vítězný bod Žďáru obstarala dvojice ve složení: Sára Špačková a Tobiáš Pešek ze čtyrhry. Druhým soupeřem nebyl nikdo jiný než AGROGERT Prostějov. Souboj Davida a Goliáše. Výsledek dopadl jinak, než nám starý známý biblický souboj. Hráči z Prostějova potvrdili roli favorita a vyhráli 6:0. Na vedlejších kurtech bojovali hráči z "Baby B týmu". Ti sehráli dvojutkání se Spartakem Jihlavou. Vyhráli obě utkání! Spartak A porazili těsně 3:3 (na celkové lepší skóre), kolegové ze Spartaku jeli domů s větší náloží. TJ Žďár nad Sázavou B : Spartak Jihlava B --> 5:1. Děkujeme za hojnou podporu ze strany rodičů a dětí. Rádi bychom viděli častěji plnou terasu na utkáních družstev.


Sobotní foto žďárských mini tenistů ve složení: Nela Musilová, Filip Stehlík, Matyáš Dvořák a Matěj Tlustý.



S přáním hezké neděle, Tenis Žďár


bottom of page