top of page

Nedělní toulky po úspěších žďárských družstev

Hezkou neděli všem,


vítejte u sumáře úspěchů a krásných zážitků našich družstev.

První víkend družstev je za námi a my se společně můžeme podívat na to, jak se našim družstvům dařilo.

Tento víkend náš oddíl reprezentovalo celkem 7 družstev.


V sobotu úspěšně vykročili do sezóny Dospělí A, kteří si vyšlápli na favorizované domácí družstvo HTK Třebíč a porazili je celkovým skóre 6:3.

V pozměněné sestavě, na domácí půdě, nastoupil i tým B. Naše "Béčko" smolně prohrálo s Bedřichovem v celkovém skóre 3:6 z pohledu domácích. Tento jihlavský oddíl byl vždy odvěkým rivalem našich týmů.


Se ctí za nás také bojovali Starší žáci. Ti jeli do Jihlavy na Spartak, který byl bohužel nad jejich síly. Výsledné skóre 8:1 pro Spartak Jihlavu.


Neděle nabídla celkem 4 utkání. Doma sehrálo dramatický souboj družstvo Dorostenců "B", kteří porazili těsně 5:4 Spartak Jihlavu. Náš "A" tým dorostenců jel naopak v nekompletní sestavě do Jihlavy, kde bohužel prohráli. Spartak naše dorostence porazil 6:3.


První zápasy sehráli také naši Mladší žáci. Do Znojma přijelo mužstvo "A".

Efekt "znojemských okurek" bohužel zafungoval pro domácí hráče výborně, a tak jeli naši mladíci domů s prázdnou. Stopku úspěchů pro jižní Moravu vystavil tým mladších žáků B.

Ti naopak vyprovodili tým Lanžhotu hezkým výsledkem 8:1.


Všem týmům přejeme mnoho úspěchů do příštího víkendu a těšíme se na další úspěchy.


S pozdravem,


Tenis Žďár


Pozn.: Na obrázku je naše družstvo mladších žáků A ve složení, chlapci: Martin Deml, Oliver Kuchař, Samuel Wagner, Tobiáš Srnský a děvčata: Natálie Sýkorová a Michaela Havelková

bottom of page