top of page

Konec prázdnin, začátek nového školního roku...

Dobrý den, vítáme Vás u nové aktuality. Ta bude pojednávat zejména o úspěších tenistů v měsíci srpnu a také o úspěšně proběhlém soustředění. Zejména soustředění proběhlo nad očekávání dobře. Sužování vlnou veder, několik hodin na slunci a přesto podávali hráči solidní výkony pod dohledem statných trenérů! 32 účastníků započalo týdenní tréninkový proces. Užili jsme si to a těšíme se na další ročník. Možná přinese změny? Nechme se překvapit



___________________________________________________________________________________________________ Rozhodně se nezahálelo v turnajové aktivitě. Především baby & mini tenisté a mladší žáci. Obecně platí, že tyto 3 kategorie jsou nejaktivnější a jsme to za rozhodně rádi a vděční! Nejlepších, po sobě jdoucích výsledků dosáhla bezpochyby Silvinka Mlynářová! Silvince se podařilo vyhrát 3 turnaje v kategorii mini za sebou! V Brně, Litomyšli a naposledy ve Žďáře nad Sázavou. Silvince moc gratulujeme a přejeme ji mnoho dalších úspěchů! Pořád je na čem pracovat a zlepšovat!



Na turnaji ve Žďáře byla také Emča Kuřátková, Míša Fiala, Honzík Kadlec a Linda Tlustošová. _____________________________________________________________________________________________________ O další skvělé výsledky se postarali naši Baby tenisté! Dva rivalové na dva turnaje a každému se zadařilo! Tobík Pešek vybojoval krásné 2. místo na turnaji v Havlíčkově Brodě, Honzík Mlynář se umístil těsně pod bednou vítězů na i tak parádním 4. místě!

Chlapcům gratulujeme k velmi dobrým výsledkům a přejeme jim mnoho dalších úspěchů! Především jim přejeme úspěšný přechod do mladších žáků! _____________________________________________________________________________________________________ Z mladších žáků & žákyň se prosadila Sára Špačková. Na posledních 3 turnajích předvedla povedené výkony, které ji přinesly mnoho úspěchů! Začalo to na turnaji v Rožnově, kde Sára vybojovala krásné 2. místo ve dvouhře a vyhrála čtyřhru! O týden později uhrála kolo ve dvouhře i čtyrhře na béčkovém turnaji ve Valašském Meziříčí. Minulý víkend zakončila Sára úspěšné tažení na turnaji ve Znojmě, celkovou výhrou čtyřhry.

_____________________________________________________________________________________________________ Všem hráčům děkujeme za skvělou reprezentaci klubu, těšíme se na další vaše úspěchy a také vám všem přejeme úspěšný vstup do dalšího školního roku! Prázdniny utekly jako voda, ale s tím si nelamte hlavu, za chvíli budou další. S pozdravem, Adam Odvárka Tenis Žďár




bottom of page