top of page

KCTM - nominační turnaj ve Žďáře

Dobrý den, v sobotu 2. prosince se ve Žďáře nad Sázavou konal v pořadí druhý ze tří nominačních turnajů do KCTM. Zkratka KCTM = krajské centrum talentované mládeže. Třebíč se tohoto projektu zhostila před pár lety, daří se jí vždy naplnit kategorie hráči z Vysočiny. Od baby tenistů po dorostence. Ve Žďáře se konal nominační turnaj do baby Kctm ( od ml. žáků výše se do Kctm dostanete pomocí žebříčku, herního projevu a výsledků). I přes husté páteční & sobotní sněžení dorazila u každé kategorie osmička hráček i hráčů. Začalo se děvčaty. Měli jsme na turnaji jedno zastoupení, tím byla Emma Kuřátková. Emča v kategorii baby začíná, takže sbírala spíše cenné zkušenosti a trénovala údery do dalších turnajů. Emma skončila na 8. místě!


Společné foto všech 8 hráček.

Emma Kuřátková s diplomem za 8. místo.


__________________________________________________________________________________________


Po dohrání dívek nastoupili chlapci. Také jich přijelo 8. Ze Žďáru se nominovali Filip Stehlík a Matyáš Dvořák. Chlapcům se dařilo lépe, udrželi si podobnou formu jako z minulého turnaje a Fíla Stehlík se umístil těsně pod bednou vítězů na krásném 4. místě! O jedno místo za ním skončil Máťa Dvořák na 5. místě!



Chlapci společné foto.

(Zleva) Filip Stehlík - 4. místo a Matyáš Dvořák - 5. místo.


Všem našim hráčům děkujeme za reprezentaci klubu a doufáme, že se Vám podaří do programu kctm probojovat. Čeká Vás ještě jedna možnost si vylepšit celkové pořadí a to v Pelhřimově, kde se bude konat poslední nominační turnaj. -- S přáním hezkého dne,

Adam Odvárka Tenis Žďár

bottom of page