top of page

Individuální úspěchy napříč všemi kategoriemi!

Dobrý den, sezóna družstev se nám přehoupla do své druhé poloviny. Pro některá družstva už se soutěž blíží skoro ke konci, jiná mají před sebou ještě dvě, tři utkání. V dnešní článku se však podíváme na úspěchy našich hráčů na turnajích. Dařilo se mini i baby tenistům, dobrý výsledek uhráli také mladší žáci / žákyně na oblastních ( krajských) přeborech. Společně se na to pojďme podívat! ____________________________________________________________________________________________________________________ V sobotu 20. května se ve Žďáře nad Sázavou konal turnaj BABY tenistů. Do Žďáru přijelo celkem 19 hráčů & hráček, což je velmi dobrý počet. Domácích hráčů bylo celkem 6. Do vyřazovacího vyššího pavouku postoupili tyto hráči: Nela Musilová, Matyáš Dvořák, Filip Stehlík, Simona Skryjová a Marek Štěpánek.

Nejlépe se umístila Nelča, která skončila na krásném 3. místě! V těsném závěsu se umístil Maty, který obsadil 4. místo! I zbytek žďárských tenistů předvedl dobré výkony a umístili se na velmi dobrých pozicích.

Všem děkujeme za účast na turnaji, gratulujeme k super výsledkům a těšíme se na další turnajové úspěchy. ____________________________________________________________________________________________________________________ Neděle 21. května patřila pro změnu MINI tenistům. Do turnaje se prezentovalo 12 hráčů, hráči byli rozděleni do dvou skupin do 6 lidech. Postupovalo do vrchního pavouku 8 hráčů, ze Žďáru jmenovitě: Silvie Mlynářová, Jan Kadlec, Emma Kuřátková a Eduard Toman. Turnajem prošla jako nůž máslem, podařilo se jí již vyhrát další turnaj! Ano, mluvíme o naši talentované Silvince Mlynářové! Moc gratulujeme k velkému úspěchu!!

Všem děkujeme za účast na turnaji, gratulujeme k super výsledkům a těšíme se na další turnajové úspěchy.



____________________________________________________________________________________________________________________

Jan Mlynář vyrazil na turnaj do nedaleké Poličky a zadařilo se mu! Uhrál si skvělé 2. místo! Úspěšný víkend pro Mlynářovi. Honzíkovi gratulujeme ke skvělému výsledku!


____________________________________________________________________________________________________________________

O povedené výsledky se také postarali naši dva hráči z kategorie ml. žáků. Konkrétně Jakub Fiala a Sára Špačková. Oba dva se přihlásili na krajské přebory ml. žáků a porovnali se tak s těmi nejlepšími v Jihomoravském tenisovém kraji. Oba dva uhráli kolo ve dvouhře a kolo ve čtyrhře. Což je dobrý výsledek, nyní je na něj potřeba navázat dalšími úspěchy, tréninkovou pílí a ochotou na sobě pracovat. Všem hráčům děkujeme za příkladnou prezentaci na turnaji a moc jim gratulujeme! "Makejte děti, samo to rozhodně nepůjde!" S přáním hezkého víkendu, Adam Odvárka Tenis Žďár

bottom of page