top of page

!Hvězdy září v září!

Hezké pondělí, přinášíme Vám aktuální informace z antukových dvorců a senzační úspěchy našich tenistů. O poprask v Jihlavě se postaralo duo mladších žáků. Jmenovitě Jan Zita a Jakub Hromádka. Kluci coby nasazení hráči doslova dominovali na turnaji, jejich cesta se protnula v semifinále. Zde si lépe vedl Honzík Zita (6/3 , 6/3) a postoupil do finále turnaje ve dvouhře.

Ve finále také předvedl podařený výkon a slavil tak prvenství na turnaji! 6/4 , 6/4 .. takový byl výsledek finálového klání.

Vítěz turnaje Jan Zita s finalistou Pavlem Hofmanem.

Čtyřhra dopadla o krapet hůře. Dvojice Honza & Kuba nepostoupili do finále, podlehli finalistům 6/2 6/2.

Turnaje se také zúčastnil Adam Štěpánek v dívčím turnaji Thea Štyrská. Bohužel neprošli do druhého kola v turnaji. Honzovi s Kubou gratulujeme k super výsledkům! Makejte dál kluci!! __________________________________________________________________________________________


Dalším fantastickým momentem se stalo další vítězství turnaje mini tenistů v Havlíčkově Brodě v podání Silvinky Mlynářové!!! Jedná se o třetí ? čtvrtý ? pátý ? turnaj v řadě, který Silvinka vyhrála! Neskutečná forma. Klobouk dolů a veliká gratulace.



Silvinka Mlynářová - 1. místo na turnaji v Havl. Brodě / 10.9.2023/ __________________________________________________________________________________________ Čekáme také na výsledek finále čtyřhry z Brna, kde je Jakub Fiala. Kubovi se v poslední době daří, drží si formu a tento turnaj je opět důkazem! Ve dvouhře se Kubovi podařilo porazit v prvním kole Robina Dostála, turnajově nasazenou pětku, hráče Agrofertu Prostějov 6/3 , 6/3 . Ve čtvrtfinále se potkal s Danielem Slámou z Tišnova a to byla pro Kubu bohužel konečná. Ani tentokrát se nepodařilo prolomit soupeřovu obranu a výsledek 6/2 , 6/1 je příliš krutý. Na vlastní oči viděno a z reportováno trenérem, Adamem Odvárkou. Ve čtyrhře je duo Jakubů ( Jakub Fiala & Jakub Tomek / BLTC Brno / údernější. Předkolo 6/0 , 6/0 hovoří jasně. První kolo bylo šťastné, 1. nasazený pár nenastoupil a tak se chlapcům otevřela cesta do semifinále. Čekal je soubor s nasazenými trojkami Robinem Dostálem a Adamem Remešem. Nedělní večerní hodiny přinesly kvalitní výkon a kluci se probojovali do finále! 6/4 , 6/4 byl výsledek semifinále čtyřhry. Pondělí v 11.00 se hrálo finále čtyřhry. Bohužel se nepodařilo potvrdit dobré předchozí výsledky a ani se nepodařilo "pomstít" Daniela Slámu ze dvouhry. Dan hrál s dalším šikovným hráčem Samuelem Ševčíkem / Velen Boskovice / a zvítězili 6/3, 6/2.



Zleva vítězná dvojice: Samuel Ševčík & Daniel Sláma , finalisté Jakub Tomek & Jakub Fiala I tak patří Kubovi veliké díky a gratulace k velmi povedenému výkonu! __________________________________________________________________________________________ Všem hráčům děkujeme za turnajové nasazení, povedené výsledky a usilovnou práci!!! Přejeme Vám úspěšný zbytek "letní tenisové sezóny". Ať se podaří splnit mini cíle, které jste si třeba před sezónou určili. S pozdravem,

Adam Odvárka

Tenis Žďár n. S.

bottom of page